Аз съм вече мама!

Аз съм вече мама!

Здравейте мили, настоящи и бъдещи мами! Дълго време се чудех дали да разширя кръгозора на блога си и в крайна сметка реших, че му е време!

Сигурна съм, че както и при мен всяка една от вас има безброй въпроси. Въпроси, които започват още преди появата на двете чертички – дали сега е време за бебе?; овулация и що е то?; колко време ще ни отнеме?; как да разпозная симптомите? и много, много други.

От днес ще започна с разказа за моята (нашата) история. Пътят, който изминахме, за да се появи на бял свят малкото 2700 кг. човече Борис.

Една бременност по време на карантина и едно раждане в екстремни условия на Ковид.

Ще ви разкажа за пребиваването ми в болницата и екипът, който се погрижи за нас. Прибирането ни вкъщи, новия ни живот с още един член на семейството и „нагаждането“ с него.

Ще ви разкажа за всичко, което купихме – какво ни бе необходимо и какво не толкова.

Ще засега всяка тема свързана с отглеждането на едно бебе – включително къпане, кърмене и на по-късен етап ще говорим и за захранването – една на пръв поглед много трудна задача, за която винаги изникват нови въпроси.

В процеса на порасване ще порасваме заедно! Аз ще ви разказвам за нашите премеждия и ще се радвам вие да ми разказвате за вашите!

Нека да започваме! Приятно четене 🙂5 thoughts on “Аз съм вече мама!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


0