За мен!

Здравейте, другарки и другари!

В този така наречен блог, ще намерите всякакви чудесии. От това как да си направите супер яката торта, до идеи за почивки и различни подаръци.

А сега накратко и за мен! Ами какво за мен – нищо интересно като цяло! Родена съм на 19ти юни, 1990 в едно страхотно малко градче, наречено Елхово ( a.k.а. Ел Ей- градът на мечтите) . 18 години живях там, до момента в който родителското тяло ме изгони да уча в София (шегувам се разбира се, IMG_0509винаги човек трябва да се образова). По време на 5те ми години в университета, благодарение на различни студентски програми,  имах възможността да обиколя доста страни, разположени на 3 континента, както за различни обучения, така и за още по-готини развлечения!  Обожавам да пътувам и обожавам да приготвям сладки вкусотийки. След дълго правене на всякакви сладкиши, най-накрая една приятелка (Тинчето) ми вкара мухата да взема да си направя блог…. щяло да и бъде по-лесно да и давам рецептите! (и това си е самата истина)

И ето го – официалната ми блог страничка е на лице и мога да започвам да ви облъчвам с всякакви статии. Дано да ви харесат (знам, че на мен много ми допадат) и да обменяме опит заедно!

А сега ви пращам една огромна целувка и ви казвам едно българско Наздраве!

Ако имате някакви въпроси, с удоволствие ще ви отговоря. Само попълнете формата по-долу! 🙂


2 thoughts on “За мен!”

 • Здравей BIBS.
  Както си му е редът, съвсем случайно попаднах на твоя т.нар. блог, търсейки инфо за шопинг екскурзия до Одрин.
  Поразгледах го оттук-оттам и всичко ми хареса … даже много, защото е написан така, че да е полезен за читателя.
  Накрая реших дасе абонирам, за да не пропусна нещо ново, а и за да имам време да изчета вече написаното. И цък … проблем. Та, затова пиша тук този коментар, дано да успея накрая да се абонирам. Успех с блога … и в живота!

  • Привет, Пламена,

   Изпратих ви отговор на посочения имейл и се надявам да разрешим проблема 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


0